fbpx

Advies en training

Ga je liever zelf aan de slag met het beheer van je WordPress website of een social media campagne? Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Ik deel graag mijn kennis en help je op weg!

Social media training

WordPress website

Ik kan je volledig ontzorgen door je het beheer en onderhoud van je WordPress website uit handen te nemen. Maar ik begrijp het ook als je simpele wijzigingen zelf wilt doen. En dat kan! Ook als je nog niet weet hoe. Ik help je graag door stap voor stap door de knoppen heen te lopen die je zelf kan beheren. Hierdoor kun je veel wijzigingen zelf uitvoeren en hoef je alleen eventuele complexe wijzigingen nog uit te besteden.

Social media

Het goed leren kennen van de social media omgeving kost ontzettend veel tijd. Tijd die jij als ondernemer waarschijnlijk niet hebt. Natuurlijk kun je bij mij terecht om je social media marketing uit te besteden. Maar wie zegt dat je alles moet weten om er zelf iets mee te doen? Je moet alleen even weten hoe. En daar kan ik je bij helpen.

Social media kanalen onderhouden

Het onderhouden van verschillende social media kanalen kan heel tijdrovend zijn. Maar met de juiste inzet kan het je wel veel opleveren. Ik kan je helpen met het opstellen van een content kalender. Hiermee heb je altijd inspiratie voor het plaatsen van berichten op je tijdlijn.

Adverteren op social media

Wil je meer weten over het adverteren op Facebook en Instagram? Ik laat je zien hoe Facebook advertising werkt. Geef je tips en tricks over het gebruik van de juiste content. En help je bij het opzetten van je eerste social media campagne. Vervolgens kan jij zelf aan de slag en haal je meer uit je Facebook en Instagram account.

Advies en training

Wil je graag het beheer van je website in eigen hand houden of lijkt het je leuk om zelf aan de slag te gaan met een Facebook campagne? Stuur mij een e-mail, een WhatsApp of laat een berichtje achter via het contactformulier. Dan kijken we samen naar jouw wensen en de mogelijkheden die daarbij passen.