fbpx

Over Saan Media

Internet en social media zijn een onderdeel van ons dagelijks leven. En toch kom ik nog steeds bedrijven tegen die (nog) niet alle online mogelijkheden benutten. Ze zijn zich er wel van bewust dat ze ‘er iets mee moeten’. Maar doordat de kennis en tijd vaak ontbreekt om er echt mee aan de slag te gaan blijft het stil liggen. 

Mijn naam is Linda de Zeeuw. Als Adviseur Klantbeleving, Marketing & Communicatie heb ik veel ervaring opgedaan in de inmiddels volledig online gerichte marketingwereld. En met Saan Media ga ik graag aan de slag om ondernemers te helpen de online positie van hun bedrijf te verbeteren. 

Wil jij online en social media marketing uitbesteden?

Haal dan de online en social media marketing van jouw to-do lijst en laat mij je helpen. Als onafhankelijke online marketeer koppel ik jouw kennis van de markt aan mijn passie voor online en social media marketing.  

Stuur mij gerust een e-mail, een WhatsApp of laat een bericht achter via het contactformulier. Samen bespreken we de mogelijkheden en maken jouw bedrijf zichtbaar in de online wereld.

Social media expert
Beter vindbaar in Google, meer volgers op social media of leads generen? Ontdek waar jouw online kansen liggen!