fbpx

Social media marketing

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Juist daarom kan je het als bedrijf niet meer permitteren om niet aanwezig te zijn op deze kanalen. Dat is dé plek waar je potentiële klanten zijn. Dus dé plek waar jouw bedrijf aanwezig moet zijn!

Je realiseert je dat je bedrijf (actief) aanwezig moet zijn op een of meerdere kanalen. Maar simpelweg ontbreekt de tijd om je er eens goed in te verdiepen. Denk er dan eens aan om het uit te besteden.

Social media strategie

Ik maak van een social media strategie geen uitgebreid boekwerk. Met een Noord-Hollandse nuchterheid bespreken we jouw wensen en doelen en maken een concreet plan (social media contentkalender) waar we direct mee aan de slag kunnen. 

Vervolgens ga ik aan de slag met campagnes die gericht zijn op jouw doelgroep en passen bij jouw bedrijf.  Ik schrijf creatieve content, plaats organische berichten en maak een advertentie campagne. Dagelijks houd ik de prestaties in de gaten. Zo kunnen we bijsturen wanneer nodig en met zo min mogelijk geld en tijd, zoveel mogelijk bereiken.

Het belang van social media beheer

Social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn bieden de mogelijkheid om met je doelgroep in contact te komen en te blijven. Door wekelijks berichten te plaatsen houd je bestaande klanten én potentiële klanten die jouw pagina liken betrokken bij jouw organisatie. 

Het nut van social media advertising

Met een advertentiecampagne vergroot je de naamsbekendheid, je bereik én kan je leads genereren. Door het inzetten van social media advertising bereik je namelijk mensen buiten je eigen kring. En daar zitten je potentiële klanten. Lees meer over de mogelijkheden van social ads.

Social media uitbesteden?

Vind je dat social media nu echt eens wat serieuze aandacht moet hebben, maar weet je niet waar je moet beginnen? Haal social media dan van jouw to-do lijst en besteed het uit. Stuur mij een e-mail, een WhatsApp of laat een bericht achter via het contactformulier. Vrijblijvend neem ik contact met je op om  de mogelijkheden te bespreken.