fbpx

Naamsbekendheid vergroten

Met de juiste online inzet vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Terwijl jij kunt blijven doen waar je goed in bent, help ik je bij jouw online marketing. Denk aan een responsive website, e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media campagnes.

Responsive website

Smartphones worden iedere dag belangrijker voor consumenten. En toch kom ik nog steeds bedrijven tegen die geen mobielvriendelijke website hebben. Een gemiste kans! Want als jouw website niet makkelijk te gebruiken is op een tablet of mobiel, haken potentiële klanten af.

Een andere reden om over te gaan op een responsive website is dat deze hoger scoren in de Google ranking. Maar wat is eigenlijk een responsive website? Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm van de gebruiker. Of dit nu een desktop, een tablet, of een smartphone is.

Responsive website

E-mail marketing

E-mail is al jaren een stabiel kanaal om je klanten op een persoonlijke manier te benaderen. Met e-mail marketing bouw je duurzame relaties op, informeer je jouw klanten en stimuleer je de verkoop van jouw product of dienst.

E-mail marketing

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie wordt gebruikt om de vindbaarheid van je website te verhogen. Ofwel om je website hoger te laten ranken binnen de zoekresultaten van Google.

Zoekmachineoptimalisatie is te splitsen in twee vormen:

  1. Niet betaalde zoekmachineoptimalisatie. Dat noemen we SEO (Search engine Optimalisatie). 
    SEO bestaat vooral uit het optimaliseren van je website teksten zodat deze gekoppeld kunnen worden aan de zoektermen van potentiële klanten.
  2. Betaalde zoekmachine optimalisatie. Dat staat bekend als SEA (Search Engine Advertising).
    SEA bestaat uit het plaatsen van advertenties. Deze komen boven, naast en onder de natuurlijke zoekresultaten te staan.

 

Social media campagnes

Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken. Gebruik het daarom als marketingtool. Met een goed doordachte social media campagne bereik je niet alleen jouw doelgroep. Je laat ook mensen kennismaken met je bedrijf, je leid meer bezoekers naar je website en je werft nieuwe klanten.

Social media campagne

Meer weten?

Wil jij jouw bedrijf een boost geven door het inzetten van verschillende online middelen? Stuur mij dan een e-mail, een WhatsApp of laat een bericht achter via het contactformulier. We bespreken samen wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?